Bedrijfsinformatie

Sinds 1941

J. van Vliet B.V. is sinds 1941 zelfstandig actief op de markt met grondstof leveranties ( veelal zand), transport werkzaamheden over het land en water, in de infra- en bouwsector en is eveneens actief in de grond- , weg- en waterbouw sector in het noorden en midden van Nederland. Tevens verzorgen we met onze overslagmachines de loswerkzaamheden van schepen d.m.v. transportbanden en trechters.

We zijn met ons personeel en materieel actief van Midden-Nederland tot aan Noord-Nederland en beschikken over een modern machinepark zodat we voldoen aan de laatste milieukundige eisen. Oorspronkelijk opererend vanuit het pittoreske Wormerveer in de provincie Noord-Holland maar i.v.m. de uitbreiding van de werkzaamheden zijn we nu gevestigd in Amsterdam.

Projectrealisatie

We realiseren projecten voor overheden, bouwondernemingen en projectontwikkelaars op basis van een goed vertrouwen en deskundige inzet van ons personeel. We kunnen de werkzaamheden compleet uitvoeren van initiatief tot de beheersfase. J. van Vliet B.V. is een dochteronderneming van Koninklijke Boskalis Westminster N.V.

Certificaten

Vertrouwen en nakomen van afspraken zijn belangrijke items binnen ons bedrijf, door onze ervaring en inzet kunnen wij doen wat u van ons verwacht. Hierbij beschikken wij over vakbekwame medewerkers en materieel dat werkt conform de ISO 9001 en VCA** normen. Deze staan voor kwalitatief en veilig werken op de projecten buiten maar ook binnen op kantoor. Tevens is de J. van Vliet B.V. gecertificeerd als erkend leerbedrijf en beschikken wij over het SIKB BRL 7001 en BRL 7003 certificaat voor het uitvoeren van waterbodem- en bodemsaneringen.