TRANSPORT

Overal kunnen we uw zand leveren


Het transport van materieel en grondstoffen kunt u bij ons zien in de breedste zin van het woord. Hierbij maken wij gebruik van modern en betrouwbaar materieel zoals schepen, bakken duwboten, pontons, transportbanden en kipwagens. Met schepen, bakken en duwboten vervoeren wij veelal zand naar onze loswallen of zowel kleinschalige als grootschalige projecten voor onszelf of voor onze opdrachtgevers.

Kipwagens

Met kipwagens vervoeren wij voor onze klanten de meest uiteenlopende grondstoffen, veelal is dit zand dat J. van Vliet B.V. zelf gewonnen heeft. Zelfs bij het ontbreken van een begaanbare weg komen onze auto’s over het algemeen op iedere gewenste plaats mits draagkrachtig genoeg.

Modern transport met zes of acht aangedreven wielen maken een hoge productie mogelijk. Vanuit onze loslocaties kunnen we een ieder voorzien van het gevraagde product met een daarop
aangepast transport. Door middel van transportbanden kunnen wij vanaf het water een heel eind uit de kant het zand aanbieden op de voor u gewenste locatie, zo kunnen wij op onbereikbaar ogende locaties toch het gevraagde materiaal leveren. Innovatie en een gedegen ervaring ligt hieraan ten grondslag.

Met ons materieel kunnen wij iedere opdrachtgever van dienst zijn.